Kylmälaite­huolto Joensuu

Joen Kylmähuolto Oy tekee kylmälaitehuoltoa Joensuun ja koko Pohjois-Karjalan alueella. Huollamme kaikki kylmälaitteet merkistä ja koosta riippumatta, aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Joen Kylmälaitehuolto Oy on erikoistunut kylmälaitehuoltoon Joensuun ja koko Pohjois-Karjalan alueella. Huollamme kaikki kylmälaitteet merkistä ja laitteen koosta riippumatta oli sitten kyseessä teollisuuden vedenjäähdytin, ilmastoinnin jäähdytys, kotikylmiö tai leipomon pakkasvarasto. Huollamme, korjaamme ja asennamme myös lämpöpumppulaitteistot kuten maalämpöpumput, poistoilmalämpöpumput ja vesi-ilmalämpöpumput. Meiltä löytyy kokemusta myös R744 eli hiilidioksidi kylmälaitteiden asennuksesta ja huollosta. Meidän kautta löytyy ympäristöystävälliset kylmäaineet ja tarvikkeet myös vanhempiin laitteisiin sekä vanhoihin autoihin.

Sähkömittaus

Miksi kylmälaitehuolto on tarpeellinen?

Kylmälaitteiden huolto on tarpeellinen laitteen turvallisen ja energiatehokkaan toiminnan varmistamiseksi, sekä ympäristöystävällisyyden kannalta. Huoltotoimenpiteillä myös pidennetään laitteen käyttöikää. Suuremmissa laitteissa kylmäaineiden vuototarkistus on lakisääteinen, se on suoritettava kylmäaineen laadusta ja määrästä riippuen 1-4 kertaa vuodessa. Meidän kautta saat aina tarvittavat dokumentit huollon suorituksesta ajallaan ja säädösten mukaisesti.

Kylmälaitteen huolto

Mitä kylmälaitteen huoltoon sisältyy?

Meiltä tilattuun huoltoon sisältyy aina laitteen puhdistus, lämmönsiirtimien puhdistus, kompressorien huolto, puhaltimien ja pumppujen toiminnan tarkistus, kylmäainemäärän tarkastus, säätölaitteiden toiminnan varmistus ja koekäyttö jossa varmistetaan laitteen oikeanlainen toiminta. Lisäksi laitteelle suoritetaan lakisääteinen kylmäaineen vuototarkastus.

Miten usein kylmälaitteen huolto on tehtävä?

Kylmälaitteiden huoltoväli riippuu laitteen koosta ja käyttöolosuhteista. Suuremmissa laitteissa jotka sisältävät suuria määriä kylmäainetta, voi lakisääteinen vuototarkastus väli olla vain 3kk. Eri kylmäainelaatujen ympäristöhaitallisuuden ja huoltovälien laskenta voi olla laitteiston omistajalle vaikeata, mutta me autamme tässäkin. Teemme aina ensimmäisellä huoltokerralla laitteistoista kartoituksen ja toimitamme asiakkaalle raportin josta selviää laitteiston huoltoväli.

Laitteen käyttöolosuhteet vaikuttavat paljon laitteen likaantumiseen ja sitä kautta tulevaan huoltotarpeeseen, ohjeistamme asiakasta tarvittaessa puhdistamaan tärkeimmät paikat laitteesta myös huoltojen välissä jolloin laite pysyy kokoajan käyttökunnossa ja turhilta huoltokäynneiltä vältytään.

Kylmälaitehuolto

Vuototarkastus

Lakisääteisessä vuototarkastuksessa laitteen kaikki kylmäainetta sisältävät osat tarkistetaan vuotojen varalta. Vuototarkastuksen tarkoituksena on vähentää kylmäaineiden pääsyä ilmakehään laitteistoissa olevista vuodoista. Ajoissa havaittu vuoto säästää sekä luontoa että tuotehävikkiä kun vuoto saadaan korjattua ennenkuin tuotteet kerkeää pilaantua lämpötilojen noustessa.

Jaa tämä sivu: