Lämpöpumput

Joen Kylmähuolto Oy on Nibe lämpöpumppujen valtuutettu huoltoliike Pohjois-Karjalan alueella. Huollamme myös muut lämpöpumput laitteen merkistä ja koosta riippumatta.

Olemme Nibe lämpöpumppujen valtuutettu huoltoliike ja jälleenmyyjä Pohjois-Karjalan alueella. Olemme erikoistuneet erimerkkisten ja kokoisten lämpöpumppujen huoltoon, korjaukseen ja asennukseen. Huollamme muun muassa seuraavat merkit: Nibe, Nilan, Viessmann, Gebwell, Thermia, Danfoss, CTC...

Meiltä löytyy aina yleisimmät varaosat ja kylmäaineet hyvin varustellusta huoltoautosta. Huollamme ja korjaamme myös suurempien kiinteistöjen lämpöpumput, kuten kerrostalojen tai liikekiinteistöjen lämpöpumput. Kauttamme saat lämpöpumppujen vuosihuollot, vianselvitykset ja korjaukset sekä tarvittavat varaosat samasta paikasta, jolloin et tarvitse erikseen esimerkiksi putkimiestä paikanpäälle.

Kokemusta löytyy esimerkiksi Nibe F410/F470 poistoilmalämpöpumppujen kompressorien vaihdosta sekä erimerkkisten maalämpöpumppujen kompressorien vaihdosta sekä muista korjauksista. Kauttamme saat myös tarvikkeet ja varaosat lämpöpumppuihin, kuten esimerkiksi puhallinmoottorit tai suodatinpakkaukset.

NIBE logo

Kauttamme saat myös laadukkaat ilmalämpöpumput asennettuna, sekä ilmalämpöpumppujen huollot ja korjaukset. Kauttamme saat muun muassa Toshiba ja Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput.

Toshiba mitalimerkki

Lämpöpumput vesivaraaja

Jaa tämä sivu: